Ontmoet het team

van Van Leijen Overheidsrecht

mr. drs. Liesbeth van Leijen
Eigenaar | Jurist

Liesbeth heeft meer dan 25 jaar ervaring bij de overheid. Ze werkte als ambtenaar voor diverse gemeenten en de provincie Noord-Brabant.


In 2010 begon zij Van Leijen Overheidsrecht. Sedertdien hebben tientallen gemeenten hun dossiers aan haar voorgelegd. Vele ambtenaren, gemeentebesturen en andere professionals volgen haar cursussen over verjaring, grondgebruik en dergelijke in de Van Leijen Academie.

mr. Zoulikha Haya
Medior jurist

Zoulikha studeerde cum laude af als jurist bestuurs- en privaatrecht bij de Universiteit van Tilburg. Ze kan razendsnel schakelen in dossiers en leerstukken en brengt in de omgang met mensen de zo nodige bedachtzaamheid, persoonlijke aanpak en juridische scherpzinnigheid met zich mee. Haar kennis van het vastgoedrecht legt ze binnenkort vast in haar eerste boek over de wegenlegger. Een echte alleskunner.

mr. Khalifa Haya
Junior jurist

Khalifa studeerde net als haar zus Zoulikha cum laude af als jurist bestuurs- en privaatrecht bij de Universiteit van Tilburg. Ze is bekend met de overheid, omdat ze al tijdens haar studie werkte voor een gemeente. Ook daarna heeft zij bij verschillende werkgevers ruimschoots ervaring opgedaan met diverse onderdelen van het recht, zoals handhaving, het sociaal domein en vastgoed. Khalifa brengt in dossiers binnen de kortste keren focus en diepgang aan en is spontaan en hartelijk in de omgang. Khalifa gaat voor resultaat.

Marian Veenker
Administratief medewerkster

Marian is ons administratieve geweten en praktische steun en toeverlaat. Marian is de prettige stem aan de telefoon, de sympathieke vinger aan de pols en altijd springt ze bij om zaken soepel en prettig te laten verlopen, vooral voor onze cliënten.

Marian werkte jarenlang op een advocatenkantoor en weet alles van de juridische praktijk. Ze is binnen Van Leijen Overheidsrecht ook degene die Social Media in de gaten houdt en onze aanwezigheid daarin verzorgt.